torstai 21. marraskuuta 2013

Icebreaker murtaa työpaikan jäykän ilmapiirinKaleidoskoopin Icebreaker-pilotti jää elämään vielä hankkeen jälkeenkin. Pilotissa STX Finlandin työympäristössä pyrittiin teatterista ammennettujen metodien avulla aikaansaamaan luova ideointi-ilmapiiri, jossa uudet innovaatiot voivat kukoistaa. Icebreakerista voi olla merkittävää hyötyä niin työilmapiirille kuin jopa yrityksen myymille tuotteille. 

Satu-Mari Korhonen Theaterworksista oli mukana toteuttamassa teatterivetoista pilottia. Pilotti koostui luennoista ja toiminnallisemmasta osuudesta, jossa pyrittiin luomaan mahdollisimman vastaanottavainen tunnelma. Kari Sillanpää STX Finlandilta piti erityisesti luennoista. Myös konkreettinen tekeminen oli Sillanpään mielestä kiinnostavaa vaihtelua:

-                   - Teimme harjoituksen, jossa kokeiltiin sitä, miten uusia ideoita otetaan vastaan. Pieni ravistelu ei ole       pahitteeksi. Tämä oli ehdottomasti parempaa kuin kokouspöydän äärellä ideoiminen.

Icebreaker voi saada myös jatkoa. Sillanpää vilauttaa mahdollisuutta innovaatiopäivän järjestämisestä, jolloin asiantuntijat voisivat kokoontua keksimään uusia ideoita yritykselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti